Apvalus emaliuotas ketaus puodas Zyle ZY026RKI, talpa 5,7 l, raudonas

Išsiunčiam prekę per 1-2 d.d.

Prekės kodas: ZY026RKI

Turimas kiekis: Prieinamas

Išsiunčiam prekę per 1-2 d.d.
€6018 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Zyle

Apvalus emaliuotas ketaus puodas Zyle ZY026RKI, talpa 5,7 l, raudonas

  • Šis Zyle „ZY026RKI“ indas yra pagamintas iš itin patvarios ir ekologiškos medžiagos – ketaus. Patyrusios šeimininkės žino, kad net ir paprasta košė, išvirta ketaus puode, bus daug skanesnė bei aromatingesnė. Ketus neišskiria toksinių medžiagų ir nebijo įbrėžimų (nereikalauja specialių virtuvinių įrankių maišant arba verčiant maistą gaminimo metu). Dėl storų sienelių šiluma tolygiai pasiskirsto po visą indą, o gaminamas maistas išsaugo visus naudingus vitaminus bei mineralus. Šį indą galima naudoti visų tipų viryklėms, taip pat indukcinėms, bei orkaitėje.
  • Išskirtinės savybės:
  • • Talpa: 5,7 l.
  • • Matmenys: 33,5 x 27,2 x 12,4 cm.
  • • Skersmuo: 26 cm.
  • • Pagamintas iš ketaus.
  • • Ilgaamžis emaliuotas paviršius.
  • • Svoris: 6,3 kg.
  • • Tolygus šilumos pasiskirstymas kepimo metu.
  • • Tinka naudoti visų tipų viryklėms, taip pat indukcinėms.
  • • Maksimali kaitinimo temperatūra: 230°C.
  • DĖMESIO: nerekomenduojama emaliuotų ketaus indų plauti indaplovėje.
  • Puode keptas viščiukas su rudeninėmis daržovėmis ir rozmarinais
  • • 3 morkų;
  • • 2 saldžiųjų bulvių;
  • • 2 svogūnų;
  • • 1 kukurūzo burbuolės;
  • • 4 skiltelių česnako;
  • • 1 aitriosios paprikos;
  • • 3 vidutinių pomidorų;
  • • 1 viščiuko;
  • • ½ stiklinės alyvuogių aliejus;
  • • 2 saujų jaunų bulvių;
  • • 1 saujos rozmarinų;
  • • 1 stiklinės vandens;
  • • Žiupsnelio druskos;
  • • Žiupsnelio juodųjų pipirų.
  • 1. Morkas, saldžias bulves, svogūnus ir kukurūzą nuvalykite, supjaustykite stambiais gabaliukais. Česnakus ir aitriąsias paprikas susmulkinkite. Pomidorus supjaustykite į 8 dalis.
  • 2. Viščiuką pamarinuokite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, aitriosiomis paprikomis ir puse rozmarinų bei smulkintų česnakų. Palikite šaldytuve marinuotis 2–3 valandas arba per naktį.
  • 3. ZYLE puode jaunas bulves sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis, pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi bei likusiais rozmarinais ir česnakais. Supilkite vandenį.
  • 4. Ant daržovių dėkite marinuotą viščiuką, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 180°C temp. 40 min. Nuimkite dangtį ir dar pakepkite 20 min., kad apskrustų.
  • 5. Iškepus, uždenkite dangtį ir palaikykite apie 30 min., kad viskas susistovėtų.
  • 6. Patiekite vištieną su keptomis daržovėmis, o sultinį panaudokite padažui. 
 
Rašyk
Skambink